2.07.2011

I DIE

IT WAS MY BIRTHDAY YESTERDAY [30!!! YESSSS!!!] & SO YOU MIGHT SAY I'M IN A BIT OF A CELEBRATORY MOOD. NO BETTER WAY TO RING IT ALL IN THAN WITH THE CONFETTI SYSTEM. I'VE BEEN DYING FOR THE LAST YEAR & A HALF THAT I HAVE KNOWN ABOUT CONFETTI SYSTEM. THEIR WORK IS BEYOND INSANE - LIKE SOOOOO SOOOOO SOOOOOOO BEAUTIFUL THAT I WANT TO SCREAM. I'M SCREAMING NOW, CAN'T YOU SEE??? AND OF COURSE, I FIND OUT ABOUT THEM, A COUPLE MONTHS AFTER MY WEDDING. HAD I KNOWN BEFORE MY WEDDING, IT WOULD HAVE BEEN A CONFETTI SYSTEM MAD HOUSE. NO JOKE.

I'M POSTING TONS OF PHOTOS OF THEIR WORK, BECAUSE I DON'T MIND BLASTING YOU WITH GOBS OF DELICIOUS COLOR COMBOS [i used to spend hours beading earrings and bracelets when i was younger - mainly because i LOVEDDDDD making delicious color combos], GOLDEN & SILVER HIGHLIGHTS - ALL WHICH EVOKE PURE JOY. TAKE A LOOK-SEE FOR YOURSELF:










I HATE TO SAY THIS, AND I KNOW I SHOULDN'T BUTTTTTT I DON'T THINK IT WOULD BE TOO HARD TO MAKE THESE YOURSELF EITHER. NOT THAT I DONT WANT TO SUPPORT THEM. BUT....JUST SAYING...

2 comments:

Dave & Whitney said...

The holiday window displays at J. Crew were filled with those pretty garlands. I wanted to steal a strand or two so bad!

SAMIMI-EXTREMIE said...

YEAH! i know! i definitely touched it to see how it felt. ;) we crazy.